Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını iç çamaşırıyla görmek

Rüyada arkadaşını iç çamaşırıyla görmek

Rüyada arkadaşını iç çamaşırıyla görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını iç çamaşırıyla görmek güzel haberler alınacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret eder.

Rüyada yırtık iç çamaşırı giymek çok başarılı olup, kazancının artacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırlarını görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz iç çamaşırı almak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada iç çamaşırıyla dolaşmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada kendini iç çamaşırlı görmek o masumların bedduasını alacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırı kaybetmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments