Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı bağlamak

Rüyada kapı bağlamak

Rüyada kapı bağlamak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, garanti olacak makama oturacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada kapı bağlamak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Rüyada kapıyı iple bağlamak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı bağlamak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıya köpek bağlamak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada siyah kuşak bağlamak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet etmektedir.

Rüyada öküzü bağlamak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada bağcık bağlamak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin çenesini bağlamak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada bir şey bağlamak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments