Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı birinin saçını görmek

Rüyada kapalı birinin saçını görmek

Rüyada kapalı birinin saçını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı birinin saçını gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada kapalı birinin saçını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, heveslerinin biteceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı saçı açık görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada kendini kapalı olarak görmek elin bollaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments