Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dövdüğünü görmek

Rüyada arkadaşının dövdüğünü görmek

Rüyada arkadaşının dövdüğünü görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dövdüğünü gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğin arkadaşını dövmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı dövmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşını dövmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşı dövmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Rüyada arkadaş dövmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınıf arkadaşını dövmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı dövmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, oldukça büyük başarılara, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşı dövmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments