Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan ve ölüm görmek

Rüyada kan ve ölüm görmek

Rüyada kan ve ölüm görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan ve ölüm gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada ölüm ve kan görmek dertlerinin günden güne artacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kan ve ölüm görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, aksiliklerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölüm melekleri görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm vaktinin geldiğini görmek tatsızlıklar çıkacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yakınının ölümünü görmek her konuda şansın yaver gideceğine, doyasıya hasret gidereceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kardeşin ölümünü duymak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin ölümünü görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, seyahatlere katılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kendi ölüm anını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments