Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan emici görmek

Rüyada kan emici görmek

Rüyada kan emici görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına tabir olunur.

Rüyada kan emici gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Rüyada kan emici sülük görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan emici böcek görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan emici görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını bebek emzirirken görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yenilenme yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebek emzlrmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını bebek emzirirken görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek emziren birini görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet eder.

Rüyada emziren kadın görmek sözleri tutulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments