Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan emici sülük görmek

Rüyada kan emici sülük görmek

Rüyada kan emici sülük görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada kan emici sülük gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada kan emici sülük görmek devlete hizmet etmeye, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan sülüğü görmek elindekini de bitireceğine, işsiz kalmaya, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada kan emen sülük görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, sevdiğini söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sülük yapıştığını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde sülük görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sülük görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mutlu bir evliliğe, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde sülük görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü sülük görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments