Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını bulamamak

Rüyada arkadaşını bulamamak

Rüyada arkadaşını bulamamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını bulamamak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada arkadaşını bulamamak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarını bulamamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hastalığının düzeleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada babayı bulamamak daima ona hürmet göstereceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oturacak yer bulamamak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatacak yer bulamamak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada evinin kapısını bulamamak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada bulanik irmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada çıkışı bulamamak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments