Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalıp görmek

Rüyada kalıp görmek

Rüyada kalıp görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Rüyada kalıp gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada elbise kalıbı görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada peynir kalıbı görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yüzünün her daim güleceğine rivayet eder.

Rüyada kalıp sabunu görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kalıp altın görmek işlerinde aksama olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kalıbı görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Rüyada altın kalıp görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada kek kalıbı görmek çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kalıp peynir görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments