Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem tutmak

Rüyada kalem tutmak

Rüyada kalem tutmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, makamının tehlikeye gireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, elindeki malların gideceğine tabir olunur.

Rüyada kalem tutmak gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Rüyada kalem tutmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına tabir olunur.

Rüyada elinde kalem tutmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçeli kalem görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalemini kaybetmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli kalem görmek sabrını zorlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kazancını artıracağına yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi görmek güzel bir iş fırsatına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çürük kalem görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renk renk kalem görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments