Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem topladığını görmek

Rüyada kalem topladığını görmek

Rüyada kalem topladığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ailesinin de büyük olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Rüyada kalem topladığını gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Rüyada kalem toplamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem toplamak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Rüyada yerden kalem toplamak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalem toplamak kalbinin küt küt edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına delalet eder.

Rüyada kalemle toplamak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden kalem toplamak kazançlı işlere girileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Rüyada kalem topladığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada yoldan kalem toplamak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments