Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının söküldüğünü görmek

Rüyada tırnağının söküldüğünü görmek

Rüyada tırnağının söküldüğünü görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağının söküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada tırnakları sökülmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı sökülmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağının söküldüğünü görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının söküldüğünü görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak söküldüğünü görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada halının söküldüğünü görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın kökünden söküldüğünü görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada örgünün söküldüğünü görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments