Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkla dans etmek

Rüyada kalabalıkla dans etmek

Rüyada kalabalıkla dans etmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, onlarla ayrı düşeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla dans etmek gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada kalabalıkla dans etmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada kalabalıkta dans etmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda dans etmek kısmetinin hep açık olacağına, başarılı olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işaret eder.

Rüyada eşiyle dans ettiğini görmek şanssızlık yaşanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada okulda dans ettiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda dans etmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok büyük bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla dans etmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronla dans etmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments