Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıga yemek vermek

Rüyada kalabalıga yemek vermek

Rüyada kalabalıga yemek vermek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hanenizde bolluk olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalıga yemek vermek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek bereket ve zenginlik bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıga yemek vermek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalik yemek yemek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalikta yürümek maddi olarak güç kaybedeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada kalabalik ortamda bulunmak düzenli bir işe girileceğine, rahatlayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Rüyada kalabalik otobüs görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, dinde bilginleşeceğine inanılır.

Rüyada kalabalik cenaze görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, ayrılanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada pide yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments