Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakasıyla oynamak

Rüyada kakasıyla oynamak

Rüyada kakasıyla oynamak dualarının karşılığını alacağına, kariyer edineceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, doğru yolu bulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kakasıyla oynamak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada kakasıyla oynamak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulur.

Rüyada kakayla oynamak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kakada kıl kurdu görmek hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada odaya kaka yapmak kazanılacak ve ele geçecek paraya, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kakanın içinde solucan görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kakasını yaptığını görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada eline kaka yapmak komşularla ters düşüleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kaka yapmaya çalışmak hayal kırıklığına uğrayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments