Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapmaya çalışmak

Rüyada kaka yapmaya çalışmak

Rüyada kaka yapmaya çalışmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayat boyu desteği olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada kaka yapmaya çalışmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada birinin kaka yediğini görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine inanılır.

Rüyada kocasının kakasını görmek yüksek tahsil yapacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada insan kakası yemek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek kakasini temizlemek yıpranacağına, strese gireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada kakasını yapmış bebek görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakalı bez yıkamak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada evde kaka yapmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments