Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakasını yiyen bebek görmek

Rüyada kakasını yiyen bebek görmek

Rüyada kakasını yiyen bebek görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kakasını yiyen bebek gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada kaka yapan erkek bebek görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğinin kaka yaptığını görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek kakası temizlediğini görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Rüyada bebeğinin kakasını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Rüyada bebek ve kakasını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakasını yiyen bebek görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada altına kaka yapan bebek görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments