Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahvede kurt görmek

Rüyada kahvede kurt görmek

Rüyada kahvede kurt görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahvede kurt gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada kurtlanmış kahve görmek sadaka ya da zekat vereceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahvede kurt görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu kahve görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falı bakan görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalet eder.

Rüyada kahveyi toz halinde görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada türk kahvesi satın almak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, mallarının eksileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve pişirmek ve ikram etmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Rüyada yüze kahve sürmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments