Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından bozuk para almak

Rüyada arkadaşından bozuk para almak

Rüyada arkadaşından bozuk para almak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok üzüleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, dileklerinin kabul olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından bozuk para almak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşına bozuk para vermek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hayatının zorlaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşından bozuk para almak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada arkadaştan bozuk para almak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere bozuk para atmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir poşet bozuk para görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para saklamak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, rızkının azalacağına delalettir.

Rüyada demir bozuk para görmek endişelerinden kurtulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına inanılır.

Rüyada denizden bozuk para bulmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments