Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falını görmek

Rüyada kahve falını görmek

Rüyada kahve falını görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına delalettir.

Rüyada kahve falını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Rüyada kahve falı görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hoş muhabbette olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada kahve falı baktırmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve falına bakmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, itibarını zedeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falında gelin damat görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada kahve içip fal bakmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kahve falı bakmak kazancın düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kahve falında gelin görmek hanesine güneş doğacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kahve fal baktırmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments