Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falı baktığını görmek

Rüyada kahve falı baktığını görmek

Rüyada kahve falı baktığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kahve falı baktığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kahve falında kalp görmek onlara doyasıya sarılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada kahve falında balık görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada kahve falı kapatmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, tüm keyfinin kaçacağına, isteklerine kulak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahve falında bebek görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kahve falında aslan görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve falına baktırmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Rüyada kahve falı baktığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kahve falı görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments