Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt çalmak

Rüyada kağıt çalmak

Rüyada kağıt çalmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, küskünlük yaşanacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, saygınlığını yitireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt çalmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Rüyada kağıt parayı çaldırmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, insanlara olan güvenin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para çaldırmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına inanılır.

Rüyada kağıt para çalmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para çaldığını görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt çalmak işlerinin düzeleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada eşyalarını çaldırmak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayakkabısını çalmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Rüyada bahçeden elma çalmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, rahatının kaçacağına, kötü yollara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments