Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına yemek vermek

Rüyada arkadaşına yemek vermek

Rüyada arkadaşına yemek vermek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına yemek vermek gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada arkadaşınla yemek yediğini görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, mutlulukların yarım kalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşından tokat yemek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yüksek diploma alacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla tatlı yemek problemlerinin biteceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla baklava yemek günden günde daha fazla stres yapacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla yemek yediğini görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaştan kazık yemek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına yemek vermek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, her zaman çok başarılı olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına yemek vermek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments