Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına küstüğünü görmek

Rüyada arkadaşına küstüğünü görmek

Rüyada arkadaşına küstüğünü görmek ele geçen kazancın azalacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, hedeflerini tutturacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına küstüğünü gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada arkadaşın küstüğünü görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küstüğü arkadaşını görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olunan arkadaş görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada küs arkadaşına sarılmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sevinç ve sürura, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada küstüğün arkadaşla barışmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşla barışmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments