Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüğü arkadaşını görmek

Rüyada küstüğü arkadaşını görmek

Rüyada küstüğü arkadaşını görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, büyük atılımların yapılacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet eder.

Rüyada küstüğü arkadaşını gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada küs bir arkadaşını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla küstüğünü görmek mal mülk kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşınla küstüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla konuşmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşına sarılmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, edilen duaların tutacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşlarını görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olunan arkadaşla barışmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada küsmüş arkadaşını görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments