Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa üstü çakılmak

Rüyada kafa üstü çakılmak

Rüyada kafa üstü çakılmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, yeni kapılar açılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına yorulur.

Rüyada kafa üstü çakılmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Rüyada kafa üstü çakılmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kuma çakılmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten yere çakılmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya çakılmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize çakılmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle yere çakılmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kızına daima sahip çıkacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada yere çakılmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada üst üste yatak görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments