Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kuruan okuduğunu görmek

Rüyada kadının kuruan okuduğunu görmek

Rüyada kadının kuruan okuduğunu görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının kuruan okuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada bir kadının kuruan okuduğunu görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kadının kuruan okuduğunu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün başında kuruan okumak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada cünüp iken kuruan okumak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Rüyada toplulukta kuruan okumak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada namazda kuruan okumak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kabir başında kuruan okumak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastaya kuruan okumak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, doyasıya sefasını süreceğine, spora başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments