Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın asker olduğunu görmek

Rüyada kadın asker olduğunu görmek

Rüyada kadın asker olduğunu görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kötü günlerin geride kalacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın asker olduğunu gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Rüyada asker kadın görmek kişinin yüzünün güleceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın asker görmek isteklerine kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Rüyada kadının asker olduğunu görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının askere gittiğini görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın asker olmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, düşmanlıkların biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının askere gitmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın askere gitmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kadın olarak askere gitmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments