Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaddafi görmek

Rüyada kaddafi görmek

Rüyada kaddafi görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaddafi gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Rüyada çift katlı otobüse binmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek katta ev almak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çok zor şeylerle karşılaşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kat kat yorgan görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yedinci kata çıkmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok katlı inşaat görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada katlanmış para görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada katlı kıyafetler görmek işinde yükseleceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments