Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadayıf dolması görmek

Rüyada kadayıf dolması görmek

Rüyada kadayıf dolması görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kalkınacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işarettir.

Rüyada kadayıf dolması gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Rüyada kadayıf dolması görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına delalettir.

Rüyada kadayıf dolması yemek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Rüyada tel kadayıf yemek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayatının düzene gireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadayıf yediğini görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tel kadayıfı görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş kadayıf görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı kadayıf görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada tepsiyle kadayıf görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments