Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırıldığımızı görmek

Rüyada kaçırıldığımızı görmek

Rüyada kaçırıldığımızı görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aylık gelirinin artacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçırıldığımızı gördüyseniz:

  • Pazarlık kabiliyetiniz size istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada eşinin kaçtığını görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kime gideceğine yorulur.

Rüyada plastik kap kacak görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarak kaçtığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada içine cin kaçtığını görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, büyük paralar kazanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada altına kaka kaçırmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalettir.

Rüyada bir yerden kaçtığını görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, zorluğa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada cinden kaçtığını görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet eder.

Rüyada tavuktan kaçtığını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments