Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabri şerifi görmek

Rüyada kabri şerifi görmek

Rüyada kabri şerifi görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabri şerifi gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada kabeyi şerifi görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet eder.

Rüyada kabri şerifi görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, neredeyse kahrolacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin şerif görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada salavat şerife getirmek sağlıklı bir hayat süreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada salavatı şerife getirmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasini şerif dinlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada salavatı şerif çekmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezbere yasini şerif okumak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments