Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin şerif görmek

Rüyada yasin şerif görmek

Rüyada yasin şerif görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yasin şerif gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Rüyada yasin şerif görmek yanlış işler yapacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Rüyada yasini şerif kitabını görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada yasini şerif dinlemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine rivayet eder.

Rüyada yasini şerifi ezbere okumak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada yasini şerifi okuduğunu görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Rüyada yasini şerif kitabı görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada yasini şerifi okumak zor günler geçirileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada ezbere yasini şerif okumak iş öğreneceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments