Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye secde etmek

Rüyada kabeye secde etmek

Rüyada kabeye secde etmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, kısmetlerinden olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeye secde etmek gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada kabede secde etmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye secde etmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada secde eden ağaç görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada secde suresini okumak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada secdede dua etmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, birikim yapacağına inanılır.

Rüyada secde eden birini görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada okuma secdesi yapmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada ters secde etmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments