Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın evinde kalmak

Rüyada arkadaşın evinde kalmak

Rüyada arkadaşın evinde kalmak işlerin aksamayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın evinde kalmak gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın evinde kalmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde kalmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın evinde kalmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet eder.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada birinin evinde kaldığını görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün evinde kalmak çok kötü durumlara düşeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments