Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede tavaf ettiğini görmek

Rüyada kabede tavaf ettiğini görmek

Rüyada kabede tavaf ettiğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işarettir.

Rüyada kabede tavaf ettiğini gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada kabede tavaf ettiğini görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, doğru haber almaya, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi tavaf ederken görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işarettir.

Rüyada kabe tavaf etmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kabe tavaf görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, zor durumların sona ereceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi ters tavaf etmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabede tavaf yapmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, aşının da çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada kabeye tavaf etmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments