Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe tavaf görmek

Rüyada kabe tavaf görmek

Rüyada kabe tavaf görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet eder.

Rüyada kabe tavaf gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada kabeyi tavaf edenleri görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada kabede tavaf yapmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada kabeyi tavaf ederken görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi ters tavaf etmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabede tavaf etmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kabe tavaf etmek işinden ve ekmeğinden olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kabeyi tavaf edememek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments