Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jumping yapmak

Rüyada jumping yapmak

Rüyada jumping yapmak rahatlayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada jumping yapmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada biriyle hırsızlık yapmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kötü yola sapmayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kar üstünde kayak yapmak işlerini tek başına yöneteceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine inanılır.

Rüyada askerlik yapmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakkala borç yapmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada arsaya ev yapmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada salata yapmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kafasının rahat olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments