Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izin aldığını görmek

Rüyada izin aldığını görmek

Rüyada izin aldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, hanesinin bollukla dolacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulur.

Rüyada izin aldığını gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada izin aldığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evine izinsiz girmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada izinsiz evlenmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere izinsiz girmek moral ve sermaye kaybedeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada eve izinsiz girmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden izine gelmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak izini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada arabayla izine gitmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hasret çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments