Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi yılan görmek

Rüyada iyi yılan görmek

Rüyada iyi yılan görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, art niyetli kişilere uyacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada iyi yılan gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Rüyada iyi yılan görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi huylu yılan görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada iyi bir okul kazanmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada iyi arkadaşınla kavga etmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çok hayır duası alacağına tabir olunur.

Rüyada hastanın iyileşmesini görmek yeni ilişkiler kurulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınav sonucunu iyi görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi saatte olsunlar görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada hastanın iyileşmesi görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, dünyasının iyileşmesine, zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments