Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir insan görmek

Rüyada iyi bir insan görmek

Rüyada iyi bir insan görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir insan gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet eder.

Rüyada iyi insanlar görmek makam edineceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanları iyileştirmek kendine olan güvenini yitireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet eder.

Rüyada iyi bir insan görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, maddi gücünün de daimi olacağına işarettir.

Rüyada hasta insanı iyi görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş insanı iyi görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments