Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir arkadaşını görmek

Rüyada iyi bir arkadaşını görmek

Rüyada iyi bir arkadaşını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerin yoluna gideceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada en iyi arkadaşınla küsmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zenginleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada en iyi arkadaşınla kavga etmek endişelerinin yerini umudun alacağına, bir daha kopmayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada en iyi arkadaşının öldüğünü görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, maddi gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski en iyi arkadaşını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada iyi arkadaşını görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, başarılarının daim olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada iyi bir arkadaşını görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını iyi görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada iyi arkadaş görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments