Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerini görmek

Rüyada işyerini görmek

Rüyada işyerini görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hayır işi yapmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada işyeri amirini görmek başarılarının daim olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet etmektedir.

Rüyada işyerinden çağrılmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının işe girdiğini görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada temizlik işinde çalışmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş kazası görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan iş arkadaşını görmek araba alınacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe geç gitmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments