Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde fare görmek

Rüyada işyerinde fare görmek

Rüyada işyerinde fare görmek kafasını rahatlatacağına, gelir kaybedeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, ayaklandıracağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde fare gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada işyerinde fare görmek hayattan daha zevk alacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada işyerinde fare öldürmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada birini işemiş görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla işe gitmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada işyeri yıkıldığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi işyeri görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada işinin olduğunu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet eder.

Rüyada iş arkadaşıyla sevgili olmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments