Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işinin olduğunu görmek

Rüyada işinin olduğunu görmek

Rüyada işinin olduğunu görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada işinin olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının iş bulduğunu görmek de zenginliğe kavuşacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinin temizlendiğini görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir işyeri açmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, isabetli adımlar atacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin işe girdiğini görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde masa görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada çalıştığı işyerinin yandığını görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada işyeri kapatmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, onu dinleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek iyi habere, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments