Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istiridyeden inci çıkarmak

Rüyada istiridyeden inci çıkarmak

Rüyada istiridyeden inci çıkarmak rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, mevlit okutacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada istiridyeden inci çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Rüyada istiridyeden inci çıkarmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kimseyle konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada istiridye inci görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Rüyada istiridye içinde inci görmek esenliği bulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, maddi varlığının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada istiridye kabuğu görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada istiridye yemek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada istiridye yediğini görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada midye istiridye görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada istiridye kabuğu toplamak kırgınlık yaşanacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments