Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istiridye yediğini görmek

Rüyada istiridye yediğini görmek

Rüyada istiridye yediğini görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına tabir olunur.

Rüyada istiridye yediğini gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Rüyada istiridye yediğini görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada istiridye kabuğu toplamak insanlara öncülük edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada istiridye yemek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada istiridye içinde inci görmek insanların alım gücünün azalacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada midye istiridye görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada istiridye inci görmek acılarını dindireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada istiridyeden inci çıkarmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada istiridye kabuğu görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments