Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istihareye yattığını görmek

Rüyada istihareye yattığını görmek

Rüyada istihareye yattığını görmek engel tanımayan biri olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada istihareye yattığını gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada istihareye yattığını görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istihare duası okumak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Rüyada istihare görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada istihare rüyası görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Rüyada istiharede beyaz görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, başarılarının sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada istihare yapmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada istihare namazı kılmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, borca batacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada istihare namazı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments