Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istiharede beyaz görmek

Rüyada istiharede beyaz görmek

Rüyada istiharede beyaz görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada istiharede beyaz gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada istiharede beyaz görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada istihareye yattığını görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada istihare görmek özgüveninde artış yaşanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada istihare rüyası görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet eder.

Rüyada istihare namazı kılmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istihareye yatmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada istihare namazı görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada istihare yapmak ufkunun açılacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments