Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek istemek

Rüyada evlenmek istemek

Rüyada evlenmek istemek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, zorlukların son bulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmek istemek gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kızının evlenmek istediğini görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bereket ve zenginlik olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlendirilmek istediğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek istediğini söylemek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada istediği kişiyle evlenmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada evlenmek istediği kızı görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmek istediğini görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına yorulur.

Rüyada evlenmek istediğin kızı görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, dileklerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada zorla evlendirilmek istediğini görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments